Thank you! Kiitos!

NSSS 2017 has now ended. What an incredible experience the festival has been!

We’d like to thank all the participating choirs for coming here and having such a wonderful time with us in Oulu. The festival was made together. Without you it wouldn’t have been the same.

The “Nysse 2020” will be held in Trondheim, Norway. We’ll see you all there!

Kiitos!

Haluamme myös kiittää kaikkia festivaalin järjestelyihin osallistuneita tahoja ja yhteistyökumppaneita. Emme olisi onnistuneet tapahtuman tekemisessä ilman teitä.

Suurimmat kiitokset menevät tietysti Cassiopeian ja TeeKun aktiiveille, jotka tekivät lukemattomia tunteja vapaaehtoistyötä ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös tapahtuman jälkeen.

Erityiskiitokset on ansainnut festivaalijohtajamme Janne Kalinainen, jonka pyyteetön, yli kolmen vuoden mittainen työ ja henkilökohtaiset verkostot mahdollistivat tapahtuman järjestämisen ja tuhannen ihmisen hyvän huolenpidon tapahtuman aikana.

Nöyrimmät kiitokset myös festivaalin lukuisien konserttien yleisölle sekä laulavaa kulkuetta seuraamaan saapuneille oululaisille. Te kruunasitte viikonloppumme aplodeillanne ja aurinkoisella suhtautumisellanne opiskelijakuorolaulantaan.