Opiskelijakuorot värittävät Oulun katukuvaa loppuviikon

NSSS (Nordic Student Singers’ Summit) kuorofestivaali näkyy ja kuuluu eri puolilla Oulua. Kaupunkiin saapuu tänään torstaina yli 40 tasokasta kuoroa Ruotsista, Norjasta, Virosta, Tanskasta ja Suomesta. Tapahtuma alkaa avajaiskonsertilla Oulun Tuomiokirkossa klo 18.

Pohjoismaiden ja Baltian akateemiset opiskelijakuorot konsertoivat perjantai-iltana ympäri Oulua. Konsertteja järjestetään muun muassa kirkoissa, kauppakeskuksissa, kirjastoissa ja ravintoloissa. Kaikkiin perjantai-illan konsertteihin on vapaa pääsy.

NSSS on joka kolmas vuosi eri maissa järjestettävä akateemisten opiskelijakuorojen yhteinen laulujuhla. Tänä vuonna vuorossa on Suomi, ja järjestelyvastuussa on Oulun ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia yhdessä oululaisen Teekkarikuoro Teekun kanssa. Festivaali viettää nyt kymmenettä juhlavuottaan ja on siten saavuttanut jo kunnioitettavan 30 vuoden iän.

NSSS 2017 Oulussa 4. – 7.5.2017

Avajaiskonsertti to 4.5. klo 18 Oulun Tuomiokirkko. Vapaa pääsy.

Perjantai-illan konsertit ympäri Oulua klo 18 alkaen. Vapaa pääsy.

Laulava kulkue la 6.5. klo 13.30 Raksilasta Rotuaarille.

Gaalakonsertti
 la  6.5. klo 17 Ouluhalli.
 Liput 24/17 €
 Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään toimituskulut. 
Ilman toimituskuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä sekä ovelta tuntia ennen konserttia.

Konserttien ja festivaalin tarkempi ohjelma osoitteessa www.nsss2017.fi

Festivaali Facebookissa: https://fi-fi.facebook.com/nsss2017oulu/