Opiskelijakuorofestivaali NSSS käynnistyy torstaina 4.5. Oulussa

Opiskelijakuorofestivaali Nordic Student Singers’ Summit eli NSSS 2017 starttaa torstaina 4.5. Oulussa. Tapahtuma kokoaa loppuviikoksi Ouluun kymmeniä huippukuoroja Pohjoismaista ja Baltiasta. Ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävään tapahtumaan osallistuu yli tuhat laulajaa 42:sta kuorosta. Tapahtumaa isännöivät oululaiset opiskelijakuorot Cassiopeia ja teekkarikuoro TeeKu.

Torstaina Oulun Tuomiokirkossa klo 18 pidettävässä festivaalin avajaiskonsertissa esiintyvät isäntäkuoro Cassiopeia sekä helsinkiläiset Akademiska Sångföreningen ja Akademiska Damkören Lyran. Avajaiskonserttiin on vapaa pääsy.

Loppuviikosta festivaalin ohjelmistossa on muun muassa lukuisia kuorokonsertteja ympäri Oulua sekä laulava kulkue Raksilasta Rotuaarille.

Festivaalin päättää lauantaina 6.5. huikea gaalakonsertti Ouluhallissa, jossa yli tuhat kuorolaista esiintyy yhdessä Oulu Sinfonian kanssa. Konsertti on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa, ja sen järjestävät yhteistyössä Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia ja Oulun Musiikkijuhlat.

NSSS 2017 Oulussa 4. – 7.5.2017

Avajaiskonsertti to 4.5. klo 18 Oulun Tuomiokirkko. Vapaa pääsy.

Perjantai-illan konsertit ympäri Oulua klo 18 alkaen. Vapaa pääsy.

Laulava kulkue la 6.5. klo 13.30 Raksilasta Rotuaarille.

Gaalakonsertti
 la  6.5. klo 17 Ouluhalli.
 Liput 24/17 €
 Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään toimituskulut. 
Ilman toimituskuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä sekä ovelta tuntia ennen konserttia.

www.nsss2017.fi

https://fi-fi.facebook.com/nsss2017oulu/